Levertijd kraamcadeaus

Wij vinden een snelle levering van de kraamcadeaus belangrijk, aangezien het soms toch plotseling komt. Wij streven ernaar om onze kraamcadeaus binnen 2 werkdagen te verzenden. Deze korte levertijd geldt voor kraamcadeaus die we op voorraad hebben. Wanneer er specifieke wensen zijn voor het product kan het zijn dat de levertijd iets langer wordt. De levertijd van naamslingers is langer (tot 3 werkdagen), doordat deze altijd op maat gemaakt worden. Wij informeren je altijd over de levertijd.

Het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen en daarbij aan te geven wat de uiterste datum van ontvangst zou moeten zijn. Wij kunnen je dan laten weten of dit mogelijk is en indien dit niet het geval is kun je de bestelling kosteloos annuleren. In geval van Ideal betalingen storten wij het bedrag direct terug.

Verzending kraamcadeaus

Wij verzenden de bestellingen met de grootste zorg. Wanneer de kraamcadeaus in de brievenbus passen, is het tarief  €3,50. Pakketpost kost €6,50. Het systeem berekent dit automatisch. De luiertaarten worden verpakt in een ruime doos en opgevuld met zacht materiaal. De bezorging wordt verzorgd door PostNL. Wij voorzien onze pakketten van een Track & Trace code zodat het pakket te volgen is.

Bestellingen naar België vallen altijd onder 1 tarief (€9,-) en zonder Track & Trace (dit kost namelijk nog meer).

Afhalen kraamcadeaus

Het is mogelijk om de kraamcadeaus bij ons af te halen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen we je om niet zonder afspraak  langs te komen. Indien je kiest voor afhalen dan zullen wij contact opnemen zodra de bestelling klaar is, zodat we een afspraak kunnen maken. Het afhaaladres vind je bij de contactgegevens.

Terug naar klantenservice